Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Ga jij DeBeursToBe bezoeken

  • José van Ballegooij

    Lauran Koolen en José van Ballegooij organiseren In den Enghel aan de Grote Markt 19 in Bergen op Zoom is op zondag 18 december 2011 van tien tot zes uur DeBeursToBe Living Inspiration. Het is een beurs waar spiritualiteit breed neergezet wordt. We hebben deelnemers op onze beurs, die een andere kijk op dit alles geven. Diegenen die cynisch staan tegenover wat er meer is tussen hemel en aarde, die nodigen wij uit om onze beurs te bezoeken. Hier zweeft niemand rond, hier is iedereen goed geaard en staat met beide benen in dit leven. Dit heerlijke leven dat zoveel rijker is als je dit stukje extra toelaat.

    Wat kun je onder andere vinden op onze beurs. Mensen die zich bezighouden met kunst en fotografie, hun inspiratie ontstaat door de energie waar ze in zijn. Vele coaching technieken, die je kunnen helpen om je ware ik terug te vinden. Mensen die contact kunnen leggen met vorige levens en overledenen. Dit lijkt voor sommigen eng, maar denk er eens over na, hoe mooi dat is. Massages, Reiki-behandelingen, engelentherapie en klankschalen, zijn de bekende technieken die ook zeker niet ontbreken. Mediums kunnen een kijkje nemen in je verleden, heden, maar ook in je toekomst. Wat je met de informatie doet, dat is aan jou. Diverse praktijken zijn vertegenwoordigd en bieden hun cursussen aan voor het nieuwe seizoen 2012. Sieraden en cadeauartikelen ontbreken zeker niet. Wil je op de foto samen met je kind met engelenvleugels, het kan allemaal. Ook een bijzondere stand die cursussen geeft in tekenen met ouder en kind. Voor ieders wat wils op deze warme, gezellige beurs in kerstsfeer. Wij als organisatie schenken de entreegelden en de loterijgelden aan een goed doel, de Holi Maya Foundation Nepal, deze stichting geeft kinderen in Nepal een kans om naar het middelbaar onderwijs te gaan, zodat zij het verschil gaan maken binnen hun gezin.

    Blijf onze sites bezoeken WWW.livingspiritis.nl / WWW.meerderinspiratie.nl of volg ons op Facebook of Twitter: DeBeursToBe

    Zo blijft U op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kunt U kijken wie onze beursdeelnemers zijn. Vergeet niet onze kortingsbon te printen, die U korting geeft op de entreegelden van onze beurs.

  • Anneke

    Ik zou het niet willen missen